Drage kolesarke in spoštovani kolesarji,

Pred startom

V lepem sončnem vremenu smo uspešno izpeljali tudi 25. kolesarsko dirko za Zlato čipko. Priznanja so v glavnem podeljena, nekaj "hitrih" udeležencev (tistih, ki se jim je po dirki izredno mudilo in niso mogli počakati razglasitve) moramo še poiskati. Prireditveni prostor smo prav tako pospravili in je pripravljen na nove uporabnike. Na letošnji prireditvi smo še posebej pozdravili tekmovalce v novi kategoriji - S Pony-em v Davčo. Tokrat jih je bilo 6, v naslednjem letu pa bomo glas o tej kategoriji še razširili.

Skozi Železnike

Vabimo vas, da si ogledate rezultate: absolutno ter po kategorijah, za občanke in občane Železnikov pa so na volj tudi rezultati občinskega prvenstva po kategorijah (ter tudi skupno). Vabimo vas tudi, da si ogledate rezultate preteklih izvedb.

Najhitrejša in najhitrejši

Končno nam je uspelo. vabimo vas k ogledu fotografij.

Posebna pohvala tudi letošnjim Pony kolesarjem. Za naslednje leto vabimo še ostale.

Junaki na Pony kolesih

Prireditev so poleg prizadevnih članov ŠD Kamikaze ter članov PGD Davča, PGD Zali Log, PGD Rudno in PGD Železniki gmotno podprli tudi spodaj naštete organizacije. Vsem se najlepše zahvaljujemo za sodelovanje in pomoč. Prav tako pa tudi ostalim organizacijam, ki so prispevale izdelke in storitve in smo jih med udeležence razdelili z žrebom startnih številk.

        Loska_zadruga_logo               

Medijski pokrovitelj