Drage kolesarke in spoštovani kolesarji,

23. kolesarska dirka za Zlato čipko, že druga v času Korona virusa, je uspešno zaključena. Priznanja so podeljena (tudi tistim, katerim se je po dirki izredno mudilo in niso mogli počakati razglasitve), prostor je pospravljen, prihajajo pa še zadnji računi. Še malo in lahko bomo pričeli s pripravami na jesenski kronometer.

Vreme je bilo letos skorajda idealno. 103 kolesarke in kolesarji so uspešno prikolesarilo do cilja v Davči. Vabimo vas, da si ogledate rezultate: absolutno ter po kategorijah, za občanke in občane Železnikov pa so na volj tudi rezultati občinskega prvenstva po kategorijah (ter tudi skupno). Vabimo vas tudi, da si ogledate rezultate preteklih izvedb.

Na strani sta le dve fotografiji, ki jih je tudi letos posnel Rok, vabimo pa vas, da si ogledate še preostale fotografije s prireditve. Nekaj fotografij je prispeval tudi Branko. V kolikor imate še kakšne zanimive fotografije s prireditve mi jih lahko pošljete in jih bomo objavili (ali pa povezavo do vaših albumov).

Prireditev so poleg prizadevnih članov ŠD Kamikaze ter članov PGD Davča, PGD Zali Log, PGD Rudno in PGD Železniki gmotno podprli tudi spodaj naštete organizacije. Vsem se najlepše zahvaljujemo za sodelovanje in pomoč.

          Loska_zadruga_logo                      

Medijski pokrovitelj